Intel® SSD 320 Series3

Intel® SSD 320 Series (300GB, 2.5in SATA 3Gb/s, 25nm, MLC) 9.5mm, Retail
Descriere

Capacitate (GB) :

300

Interfata:

SATA 2

Rata de transfer la citire (MB/s):

270

Rata de transfer la scriere (MB/s):

205

Rata de transfer SATA (MB/s):

300

Altele:

Intel NAND Flash Memory
Multi-Level Cell (MLC) Technology
Retail
Include kit de instalare pentru desktop si notebook

Tip:

2.5"

Greutate (g):

88

Știri IT

Economica.net

Economica.net
Business la minut

Șapte din zece români intenționează să arunce mai puțină mâncare la gunoi – studiu

Cele două companii și-au propus să identifice atitudinile și comportamentele românilor cu privire la subiectul reducerii risipei alimentare. Studiul a mai reliefat că șapte din zece români au în vedere strategii pentru a reduce cantitatea de mâncare aruncată la gunoi, în condițiile în care 59% dintre români cumpără mai multe produse alimentare dacă le este foame când merg la cumpărături. Reprezentanții Generației Z (18-24 de ani) risipesc cele mai multe alimente din cauza achiziționării excesive de produse (57% vs. 47% total eșantion). Într-o săptămână obișnuită, românii aleg să consume mâncare gătită acasă în aproximativ 7,5 din 10 ocazii de luat masa. Conform rezultatelor studiului realizat de Reveal Marketing Research pentru Up România, 47% dintre români obișnuiesc să cumpere produse alimentare de câteva ori pe săptămână, iar 38% zilnic sau aproape zilnic. Referitor la obiceiurile alimentare, majoritatea românilor consumă mâncare gătită acasă (7,5 din 10 mese). Totuși, tinerii cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani adoptă această practică într-o măsură semnificativ mai mică, consumând în medie 6,5 mese preparate acasă din totalul de 10. Această discrepanță sugerează o deschidere către alternative de consum care să fie mai eficiente în ceea ce privește gestionarea timpului, reprezentanții acestei generații fiind recunoscuți pentru ritmul lor de viață activ. În aceeași ordine de idei, comanda de mâncare la domiciliu este cel mai des utilizată de respondenții între 18-24 ani (aproape una din cinci mese), iar luarea mesei la restaurant are incidența cea mai mare în cazul celor între 25-34 ani (1,7 din 10 mese). Conform datelor studiului, reprezentanții Generației Z (18-24 de ani) sunt mai predispuși să risipească alimente. Mai mult de o treime dintre aceștia declară că pierd între 51-100 de lei într-o săptămână obișnuită din cauza risipei alimentare (36% Generația Z vs. 19% total eșantion), în timp ce majoritatea românilor pierd sub 50 de lei (71% total eșantion vs. 51% Generația Z).
Posted on 6 May 2024 @ 6:14 pm

Arena IT

Arena IT | RSS
Stiri IT | Blog hardware, software, evenimente IT

Giveaway gunnars.ro: iată pentru cine a venit iepurașul mai devreme!

Când am anunțat giveaway-ul nu am calculat că vom publica câștigătorii taman de Paști, când vine iepurașul… 🙂 Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, a ieșit așa și este chiar bine, aș zice eu! Prin urmare, trei dintre voi se vor bucura de câte o pereche de ochelari de […] Articolul Giveaway gunnars.ro: iată pentru cine a venit iepurașul mai devreme! apare prima dată în Arena IT.
Posted on 4 May 2024 @ 10:10 am

Infoportal

RSS feed currently not available


Please try again later